A fogyasztóknak kínált késztermékeket sok más hatósági vizsgálaton túl, az ún. Szupermenta csapat is vizsgálja.


 

Ez egy szakértőkből álló csapat, amely a Nébih-en belül étel teszteket végez. Nemcsak a fogyasztói értékeket vizsgálják a szakértők, hanem növényegészségügyi vizsgálatoknak is alávetik a termékeket.  A csapat egy-egy akció keretében egy-egy termékcsoportot vesz górcső alá és egyszerre több termelő, gyártó ugyanazon termékét vizsgálja meg. A vizsgálati eredményeket közzéteszik, sőt még termék ajánlást is tesznek ezzel tájékoztatva a fogyasztókat. 

Az alábbi linken érhetőek el a Szupermenta csapat eddigi munkái. Igazán érdemes köztük válogatni, hiszen nagyon érdekes eredményekre jutnak, legyen szó málnaszörpről, gumicukorról, cserepes fűszernövényekről, kakaós italról, gabonagolyóról, sörről vagy éppen asztali sóról.

www.szupermenta.hu

A vásárlói bizalom alapja az átláthatóság és a nyomonkövethetőség. A mai modern világban egyre több olyan intelligens megoldás és lehetőség van a fogyasztók kezében, amelyek segítségével rendkívül tudatos fogyasztói döntéseket hozhatunk. Ezen tudatos fogyasztói döntéseknek abszolút részei lehetnének a Szupermenta csapat által elvégzett vizsgálati eredmények.  

Vizsgálataik eredményei felhasználóbarát módon kerülnek a fogyasztók elé, azokat könnyedén elsajátíthatják az arra fogékonyak. Ugyanakkor megbízható és megalapozott eredmények készülnek, hiszen hivatalos hatósági vizsgálatról van szó.

Kíváncsian várjuk, vajon hogyan alakul majd a Szupermenta csapat sorsa, a nagy hatósági átalakulások során. Én mint fogyasztó és termelő, azaz 2in1 őszintén bízom benne, hogy a csapat folytathatja munkáját.