marketing” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 3

Takács Attila

Gazdasági agrármérnök

Tejet a Cola automatából?

2014. december 02.

A Coca-Cola Fairlife márkanéven prémium tejet értékesít már decembertől az USA-ban.

Teljes cikk

Benedek Borbála

Kertészmérnök, növényorvos

„Fresh from Florida” – nem is olyan bonyolult

2015. április 29.

Az ösztöndíjasok következő állomása Florida államba vezetett, az igencsak első pillantásra unalmasnak tűnő Jacksonville-be. Jacksonville Észak-Floridában található és semmilyen szempontból nem hasonlít Miami-ra, ami Florida hallatán általában az eszünkbe jut.

Jacksonville, a város területét tekintve, az USA egyik legnagyobb városa. Ez a város inkább az iparosodás irányába fejlődött, történelmét tekintve, a kikötőinek köszönhetően. Fejlődő, és működő gazdasága van, ahol nemcsak a nagyok, hanem kisvállalkozások is megtalálják számításukat. A város közigazgatása több olyan irodát, tanácsadó központot működtet, amelyek segítik az éppen kezdő, vagy már működő kis vállalkozásokat. Oktatásokkal, tréningekkel, mentorok biztosításával segítik a kis vállalkozó fejlődését.

Teljes cikk

Dr. Szűcs Viktória

Élelmiszeripari szakértő

A boldog tehenek finom sajtja

2017. február 21.

Egy Hollandiába tartó unalmas repülő utat hogyan lehet maradandóvá tenni? A recept egyszerű: két szelet bio kenyér és egy szelet ízletes holland sajt szívmelengető marketing körítéssel.

A fenséges szendvics költemény elfogyasztása mellett a természetesen 100 százalékban lebomló csomagolás belsejében található könnyen olvasható, rövid, tartalmas szövegből megtudhatjuk, hogy az általunk fogyasztott szendvics sajtja Hollandia leghíresebb, 1612-ben tengertől visszahódított területéről származik, amely mindemellett 1999 óta az UNESCO világörökség része.

Teljes cikk