Aki tárhelyszolgáltatást vesz igénybe, bizonyára alaposan körbe néz a létező szolgáltatók között. A Tárhely.eu most Cloud VPS lehetőséget kínál az eddigi lehetőségek mellett. Miről van szó? Amíg a normál VPS-nél egy alkatrész pl. meghibásodik a sok közül, az azzal jár, hogy minden leáll, és az újraindítás ideje bizonytalan.

Ezzel szemben a Cloud VPS esetében minden erőforrás és rendszer redundáns, hibatűrő, emellett rendelkezik egy tartalék rendszerrel, ami hiba esetén automatikusan átveszi a rendszer helyét. A normál VPS esetén az erőforrások sajnos végesek, mivel az a tendencia, hogy 1 előre beállított szerver szolgálja ki az ügyfeleket. Ezért, ha erőforrást szeretnénk szolgáltatóként növelni, azt megtenni csak teljes szerverleállással tudjuk.

A Cloud VPS-nél azonban minden ilyen erőforrás leállás nélkül növelhető a szolgáltatónak, az ügyfél pedig nem veszi észre sem a teljesítmény hanyatlását, sem a kimaradást. A normál VPS-nél egy helyről futnak az adatok, olcsó infrastruktúrával, a Cloud VPS viszont egy japán innováció, német precizitással.

A jelenlegi leggyorsabb és legnagyobb szintű mechanikai meghajtókkal vannak tárolva és tükrözve az adatok, a világon létező egyik legmegbízhatóbb, és legnagyobb teljesítményt adó storage (speciális adattároló) rendszerén. A Tárhely.eu csomagjainál 3 féle Cloud VPS-t is választhatunk kapacitásigénytől függően, de akár egyedi konfigurációt is össze lehet állítani. Megrendelés és fizetést követően 1-2 munkanap alatt jön létre a szerver.