Egy korlátolt felelősségű társaság alapításának folyamatához egy vagy akár több cím megadása szükséges, amelyek közül néhány nyilvános nyilvántartásban fog megjelenni. Ebben a bejegyzésben a professzionális székhelyszolgáltatás előnyeiről szeretnénk beszélni.

A kereskedelmi irodahelyiséggel nem rendelkező vállalatok néha az igazgatók vagy a tulajdonosok lakcímét használják, de ez magánéleti problémákkal járhat. A professzionális székhelyszolgáltatás azonban megoldást jelenthet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem rendelkeznek vagy dedikált kereskedelmi helyiséggel erre a célra.

Az ilyen székhelyszolgáltatás az, ahol egy harmadik fél érvényes földrajzi címet ad meg a vállalat vagy annak igazgatói számára.

Számos jó oka van a professzionális székhelyszolgáltatások használatának:

 

Adatvédelem: A kereskedelmi irodahelyiséggel nem rendelkező cégek, amelyeknek egyébként az igazgatók lakcímét kellene használniuk, egy székhelyszolgáltatással biztosíthatják ezek titokban tartását.

Professzionalizmus: A lakcím használata gyakran kevésbé professzionális képet kölcsönöz a vállalkozásáról, különösen, ha konkrét lakcímet tartalmaz. Ez a szolgáltatás egy kereskedelmi negyedben javíthatja a cég imázsát, és jobb első benyomást kelthet.

Következetesség: Még akkor is, ha vannak kereskedelmi irodahelyiségei, ha új helyre költözik, a címet frissíteni kell a webhelyén, az e-mail láblécében és az üzleti irodai irodai anyagokban. A címek frissítése költséges lehet, mind idő, mind pénz tekintetében. A székhelyszolgáltatással nem kell aggódnia a cím frissítése miatt, akárhányszor költözik át új irodába.

Költség: Ez a lehetőség pedig sokkal olcsóbb, mint a kereskedelmi irodahelyiségek bérlése. És ha az Ön vállalkozása rugalmas vagy együttműködő irodai szolgáltatásokat vesz igénybe, előfordulhat, hogy sokkal többet fizetnek a saját címük üzleti célokra történő használatáért.